Ainesosat:
- 500 g kanajauhelihaa
- 1/2 kupillista tuoretta ananasta, pieniksi kuutioiksi leikattuna
- 1/4 kupillista punasipulia, hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
- 1/4 tl mustapippuria
- 1/4 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 1/2 kupillista panko-korppujauhoja tai tavallisia korppujauhoja
- 1 rkl oliiviöljyä tai muuta paistoöljyä

Valmistusohjeet:
- Valmista ensin ananaskuutiot leikkaamalla tuore ananas pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli ja murskaa valkosipulinkynnet.
- Yhdistä suuressa kulhossa kanajauheliha, ananaskuutiot, hienonnettu punasipuli, murskattu valkosipuli, soijakastike, hunaja ja raastettu inkivääri. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
- Lisää seokseen kananmuna ja korppujauhot. Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen, kunnes seos on tasainen.
- Muotoile seoksesta pihvejä. Jos pihviseos tarttuu käsiin, voit kostuttaa kätesi vedellä tai öljyllä helpottamaan muotoilua.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää oliiviöljy. Paista pihvejä noin 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniin kullanruskean pinnan.
- Tarjoile pihvit raikkaan salaatin, riisin tai grillattujen kasvisten kanssa. Voit myös nauttia pihvit hampurilaissämpylän välissä trooppisena burgerina lisäämällä hieman lisää tuoretta ananasta ja teriyakikastiketta.
Nauti näistä trooppisista havaijilaisista kana-ananas jauhelihapihveistä, jotka tuovat aurinkoiset tunnelmat ruokapöytääsi!