Havaijilaiset Kanan ananas jauhelihapihvit

Ainesosat:

  • 500 g kanajauhelihaa
  • 1/2 kupillista tuoretta ananasta, pieniksi kuutioiksi leikattuna
  • 1/4 kupillista punasipulia, hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 kananmuna
  • 1/2 kupillista panko-korppujauhoja tai tavallisia korppujauhoja
  • 1 rkl oliiviöljyä tai muuta paistoöljyä
Kana jauhelihapihvit ja ananaksen paloja

Valmistusohjeet:

  1. Valmista ensin ananaskuutiot leikkaamalla tuore ananas pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli ja murskaa valkosipulinkynnet.
  2. Yhdistä suuressa kulhossa kanajauheliha, ananaskuutiot, hienonnettu punasipuli, murskattu valkosipuli, soijakastike, hunaja ja raastettu inkivääri. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
  3. Lisää seokseen kananmuna ja korppujauhot. Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen, kunnes seos on tasainen.
  4. Muotoile seoksesta pihvejä. Jos pihviseos tarttuu käsiin, voit kostuttaa kätesi vedellä tai öljyllä helpottamaan muotoilua.
  5. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää oliiviöljy. Paista pihvejä noin 4-5 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniin kullanruskean pinnan.
  6. Tarjoile pihvit raikkaan salaatin, riisin tai grillattujen kasvisten kanssa. Voit myös nauttia pihvit hampurilaissämpylän välissä trooppisena burgerina lisäämällä hieman lisää tuoretta ananasta ja teriyakikastiketta.

Nauti näistä trooppisista havaijilaisista kana-ananas jauhelihapihveistä, jotka tuovat aurinkoiset tunnelmat ruokapöytääsi!